Leverantörer

Vi jobbar med de marknadsledande leverantörerna inom färg och tapet.
Miljön är viktig för oss och alla våra levernatörer är miljösäkrade enligt ISO 14001.
Nedan finner ni de huvudleverantörer vi använder oss av, besök gärna deras hemsidor för att läsa mer om företagen och deras produkter.
 

Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm och ingår idag som Alcro-Beckers AB i Tikkurila Group. Tikkurila Group är den ledande färgtillverkare i Nord- och Östeuropa med märkena Alcro, Beckers och Tikkurila som marknadsförs i Sverige.
Alcro Färg säljer färg och färgnära produkter till konsumenter och yrkesmålare i Sverige genom färgfackhandeln med ca. 300 fristående återförsäljare. Sortimentet består av omkring 150 färgprodukter och cirka 450 artiklar och där Alcro Färg har ca. 25% av den Svenska marknaden (koncernen har 40% av marknaden).
Alcro kan erbjuda miljövänliga alternativ för så gott som alla målningsbehov.

Besök hemsidan för Alcro Färg >>


 
Johan Daniel Flügger startade sitt företag 1783 i Hamburg, Tyskland. 1890 öppnades en gren i Köpenhamn och sedan 1948 är Flügger en dansk koncern med 7 fabriker i 4 länder.
Produkterna säljs via egna kedjan Flügger färg med 550 butiker runt om Skandinavien .
Förutom färg så finns tapeter, måleri- och tapetverktyg, skyddsutrustning- och kläder, städredskap mm. i produktportföljen.
Miljön är väldigt viktig och de populäraste produkterna är märkta med EU Ecolabel (tidigare EU blomman), vilket betyder att deras gränskrav för föroreningar uppfylls, från leverantörer av råvara till färdig hink (inklusive färgens hållbarhet på väggen). Vi jobbar även hårt med att skära ned organisationens förbrukning av energi och bränsle.

Besök hemsidan för Flügger färg >>


 
Grosshandlare Viktor Björklund startade sin tapetbutik redan 1860, namnet Björklund & Wingqvist startades 1964 av yngste sonen Rudolf. Butiker finns idag i Bromma och på Kungsholmen i Stockholm. Butiken i Bromma är Sveriges största tapetvaruhus med över 30 000 olika tapeter i sortimentet.
Hos Björklund & Wingqvist hittar man även ett fullsortiment av Nordsjös färger, garderober, soffor, mattor, golv, textilier, kuddar och gardiner.
Via vår PhotoWall kan du beställa fototapeter eller canvastavlor (från våra färdiga bilder eller från eget foto). I tillverkningsprocessen minimerar vi miljöpåverkan genom att tryckfärgen inte innehåller några lösningsmedel eller farliga kemikalier och är desstuom biologiskt nedbrytbar. Spillmaterialet återvinns av miljöentrepenör.

Besök hemsidan för Björklund & Wingqvist >>